torsdag den 3. juni 2010

Koteletter i fad



I aften bestod aftensmaden af koteletter i fad. En af familiens livretter.

Opskriften er fgl.:

9 svinekoteletter
500g champingon
4 løg i skiver
1 pk. bacon i skiver, der er skåret i små stykker.
1 pk. coktailpølser el. tre bayerske pølser af god kvalitet skåret i stykker.
1 ds. flåede hakkede tomater.
1/4 dl madlavningsfløde
1 tsk. paprika
2 tsk. salt
1 tsk. peber
lidt timian

Koteletterne brunes på begge sider, krydret med lidt peber.
lægges derefter i fad. løg brunes og fordeles i fadet.
Champingon brunes og kommer i fadet.
Pølserne fordeles ligeledes i fadet.
Sovsen laves ved at komme tomaterne i panden og tilsætte krydderier, samt fløden. koges op og hældes i fadet.
bacon steges sprødt og dryses på toppen.

Sættes i ovnen ved 200 i 35 min.

Serveres med ris og salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar